Plenum den 5 september 2005 kl. 16:00

Protokoll

  • PLENUM den 5 september 2005 kl. 16.00.

    TALMANNEN:

    Plenum börjar.

    Talmannen konstaterar samma närvaro som vid föregående plenum.

     

     

    Antecknas för kännedom att till lagtinget överlämnats:

     

    Republikens presidents framställning om bifall till lagarna om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i ändringarna av konventionen om vägtrafik, konventionen om vägmärken och signaler och den europeiska överenskommelsen som utgör tillägg till konventionen om vägtrafik samt till förordningarna om ikraftträdande av ändringarna i konventionerna, den europeiska överenskommelsen och i en europeisk överenskommelse som utgör tillägg till konventionen om vägmärken och signaler samt dess tilläggsprotokoll. (RP 5/2004-2005).

     

    Republikens presidents framställning om godkännande av den europeiska landskapskonventionen samt med förslag till lag om sättande i kraft av de bestämmelser i konventionen som hör till området för lagstiftningen. (RP 6/2004-2005).

     

    Republikens presidents framställning om godkännande av Europarådets konvention om straffrättsliga sanktioner till skydd för miljön samt förslag till lag om sättande i kraft av de bestämmelser i konventionen som hör till området för lagstiftningen. (RP 7/2004-2005).

     

    Lagtingets nästa plenum är onsdagen den 7 september kl. 13.00. Plenum är avslutat.

    (Plenum avslutades kl.16.02).